Я щасливий! Зразу виникло питання!
|
|
Marazm
|
Дата: Вторник, 27.12.2011, 23:39 | Сообщение # 1
|
Лейтенант
0
| 0
Оффлайн - 13 сообщений
Ще раз добрий день! Я страшенно радий, бо хоча потратив цілу годину життя на безперервне, педантичне згадування колишнього акаунту, після сотого намагання методом проб і помилок вгадати логін і пароль, мені таки вдалося! При чому сразу два(прокачаний і майже новий!)
У мене питання, яке вже очевидно багато разів обговорювалось. Як без карти начислити ZP? Можливо хтось допоможе?
Доречі, у мене є старий прокачаний акаунт, кому потрібно - віддам: http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=4177653
Сообщение отредактировал Marazm - Среда, 28.12.2011, 21:17 | |
[ US ] |
| |
KotSemen
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 00:00 | Сообщение # 2
|
2й Лейтенант
67
| 79
Оффлайн - 4244 сообщений
Quote (Marazm) Як без карти начислити ZP? Можливо хтось допоможе?
ZP можно купить за Вебмани, Вебмани пополняется через iBox. Но там потери на комиссиях высокие.
[ UA ] |
| |
Marazm
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 00:09 | Сообщение # 3
|
Лейтенант
0
| 0
Оффлайн - 13 сообщений
А є ще якісь варіанти? Можливо знаеш когось особисто? Я пам'ятаю, що на мій старий акаунт мені ZP перечислив хтось з аватаркою кота(він сам пропонував свої послуги на форумах).
| |
KotSemen
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 00:19 | Сообщение # 4
|
2й Лейтенант
|
[ UA ] |
| |
Marazm
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 01:11 | Сообщение # 5
|
Лейтенант
0
| 0
Оффлайн - 13 сообщений
А можеш детально пояснити щодо WebMoney? Так сказати з нуля. Я щойно зареєструвався, наприклад гаманець створювати в USD? Завтра куплю карту и поповню гаманець, а що робити далі?
| |
KotSemen
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 02:08 | Сообщение # 6
|
2й Лейтенант
|
[ UA ] |
| |
Marazm
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 03:50 | Сообщение # 7
|
Лейтенант
0
| 0
Оффлайн - 13 сообщений
Де саме? В розділі "Deposit" немає... Доречі, а з якого рівня можна купувати ZP? З самого початку?
| |
KotSemen
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 11:36 | Сообщение # 8
|
2й Лейтенант
67
| 79
Оффлайн - 4244 сообщений
Quote (Marazm) В розділі "Deposit" немає...
Ну именно там и есть. Только надо выбрать PrepaidCard -> Ultimate Game Card, а вот уж UGC оплачивать за WM. Но так блин дофига переплачиваешь. 2-3 бакса точно в трубу на комиссии уйдут.
[ UA ] |
| |
Marazm
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 14:54 | Сообщение # 9
|
Лейтенант
0
| 0
Оффлайн - 13 сообщений
2-3 USD не так вже й багато...
Доречі, а що у означать ці нагороди(коли я грав, їх ще не було): Creationism Veteran Soldier Honorable Soldier Clutch Killer ?
| |
MadBear
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 17:04 | Сообщение # 10
|
Подполковник
|
[ RU ] |
| |
Marazm
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 18:22 | Сообщение # 11
|
Лейтенант
0
| 0
Оффлайн - 13 сообщений
Дуже дякую, та я трохи англійську знаю... Я маю на увазі в ігровому контексті.
| |
Zaromir
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 18:43 | Сообщение # 12
|
Майор
2
| 3
Оффлайн - 323 сообщений
Креатонизм- создать перса Ветеран- больше 1 года в игре Хонорабл- не разу не банился Клатч киллер- к/д 2.0 и выше

| |
[ UA ] |
| |
Marazm
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 21:16 | Сообщение # 13
|
Лейтенант
0
| 0
Оффлайн - 13 сообщений
Дякую, тепер ясно)))
Quote Ну именно там и есть. Только надо выбрать PrepaidCard -> Ultimate Game Card, а вот уж UGC оплачивать за WM. Но так блин дофига переплачиваешь. 2-3 бакса точно в трубу на комиссии уйдут. Спробував, вимагають якийсь PIN-код. Пишуть, що відіслали на імейл лист з інструкціями, але лист не прийшов...
| |
Zaromir
|
Дата: Среда, 28.12.2011, 23:35 | Сообщение # 14
|
Майор
2
| 3
Оффлайн - 323 сообщений
Да к стати : Хонорабл отнимают даже если ты не за чит банился а чисто проверить не хак ли=) Как и было со мной=( Ветерана получу через 60 дней=) А вот с клат киллеров сложнее=(

| |
[ UA ] |
| |
KotSemen
|
Дата: Четверг, 29.12.2011, 00:07 | Сообщение # 15
|
2й Лейтенант
67
| 79
Оффлайн - 4244 сообщений
Quote (Marazm) вимагають якийсь PIN-код.
Это код той самой карты - типа пополняшки. И там правее на сайте PayByCash есть линк на покупку этой UGCard. А там уж и Вебмани найдешь. Юзай GoogleChrome там переводчик встроеный.
[ UA ] |
| |