Аккаунт
|
|
Marazm
|
Дата: Воскресенье, 25.12.2011, 23:34 | Сообщение # 1
|
Лейтенант
0
| 0
Оффлайн - 13 сообщений
Добрий день(ніч)! Потрібен чийсь старий акаунт, обов'язково створений до 01.08.2011. Хотілось би згадати молодість))) Чому саме до 01.08.2011? Тому що, з цього часу для усіх нових аккаунтів, створених з території України не доступний світовий регіон, а тільки пост-СРСРський регіон. Якщо у когось є зайвий, будь ласка віддайте мені))) Дякую.
| |
Zaromir
|
Дата: Понедельник, 26.12.2011, 00:25 | Сообщение # 2
|
Майор
2
| 3
Оффлайн - 323 сообщений
чувак они нынче по цене золота=) я берегу своих 3 запасных на продажу=)

| |
[ UA ] |
| |
Marazm
|
Дата: Понедельник, 26.12.2011, 00:46 | Сообщение # 3
|
Лейтенант
0
| 0
Оффлайн - 13 сообщений
Жаль розчаровувати твої коммерційні таланти, але одна людина вже зголосилася допомогти мені безплатно. Тим не менше, це питання можна обговорити... Напиши в ЛС...
| |
KotSemen
|
Дата: Понедельник, 26.12.2011, 03:18 | Сообщение # 4
|
2й Лейтенант
|
[ UA ] |
| |
Marazm
|
Дата: Понедельник, 26.12.2011, 03:59 | Сообщение # 5
|
Лейтенант
0
| 0
Оффлайн - 13 сообщений
Ааа... А я вже подумав що мені реально хочуть продати старий акаунт. Аж здивувався))) Я в житті й не таких "бариг" зустрічав, тому сприйняв як реальну пропозицію. Купувати я навіть не думав, просто мені стало дуже цікаво, скільки за такий товар будуть вимагати)))
| |
Romm
|
Дата: Понедельник, 26.12.2011, 18:57 | Сообщение # 6
|
Подполковник
10
| 11
Оффлайн - 858 сообщений
Quote (Zaromir) я берегу своих 3 запасных на продажу
Quote (KotSemen) Почти у каждого игрока здесь есть "первый" аккаунт, который был забыт в попытке узнать новые пушки, раскрутиться на ящиках и т.п
А я вот как то видимо протупил с этим в своё время, и твинков нема
Quote (KotSemen) Я своих твинков отдам только в проверенные и надежные руки.
Если вдруг чего буду знать к кому на поклон идти (надеюсь не взломают)

| |
[ RU ] |
| |
SharkOd
|
Дата: Понедельник, 26.12.2011, 19:08 | Сообщение # 7
|
Подполковник
5
| 3
Оффлайн - 627 сообщений
Quote (Romm) А я вот как то видимо протупил с этим в своё время, и твинков нема frown Ну в этом ничего такого нету,я еле успел сделать себе два твинка но блин не могу пароли вспомнить !

| |
[ UA ] |
| |
Romm
|
Дата: Понедельник, 26.12.2011, 19:27 | Сообщение # 8
|
Подполковник
|
[ RU ] |
| |
Marazm
|
Дата: Понедельник, 26.12.2011, 22:37 | Сообщение # 9
|
Лейтенант
0
| 0
Оффлайн - 13 сообщений
Колись давно-давно(приблизно 2-3 роки) тому грав. Зараз навіть не можу згадати свій старий акаунт. Через авто-відсилку пробивав усі імейли, які пам'ятав, але марно. Памятаю тільки, що перестав грати тому, що усі гроші(навіть усі стволи продав) спустив в блек маркеті. Ось до чого призводять азартні ігри. Romm, здається я тебе пам'ятаю(твою гіфку з Арні точно). Ми 100% на якомусь форумі перетинались.
| |
KotSemen
|
Дата: Понедельник, 26.12.2011, 22:45 | Сообщение # 10
|
2й Лейтенант
67
| 79
Оффлайн - 4244 сообщений
Quote (Marazm) спустив в блек маркеті.
Это у многих основная причина разведения твинков. И то что не помнят своих акков - это тоже стандартно. Роме повезло - сразу стал на лыжню и не пришлось новый аккаунт регать. А мой первый акк сынишка запорол, взял продал автоматы чтоб DEagle прикупить.
Quote (Marazm) Купувати я навіть не думав, просто мені стало дуже цікаво, скільки за такий товар будуть вимагати)))
Типа из чистого любопытства решил запустить дезу. Между словом "вимагати" и "просити" очень большая разница. Постановка вопроса меня улыбнула - как то не по взрослому.
Тему закрываю, автор я считаю удовлетворен массой ответов.
[ UA ] |
| |
Romm
|
Дата: Понедельник, 26.12.2011, 22:56 | Сообщение # 11
|
Подполковник
|
[ RU ] |
| |